ANTALYA / KUMLUCA - Mavikent Çanakçı 75.Yıl İlkokulu

Mavikent Çanakçı 75.Yıl İlkokulu

Adres
Mavikent Mahallesi Atatürk Caddesi No207/2 Kumluca/ANTALYA mcanakci0713gmail.com
Vizyon
İlköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi “A” kalite Eğitim- Kültür –Bilim Yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, bulunduğu her mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
13.20-18:10
HER SINIFTA KLİMA BULUNMAKTADIR
Ulaşım
İLÇE MERKEZİNE 30 DK ARA İLE MAVİKENT MAHALLESİ MİNİBÜSLERİ VARDIR. mcanakci0713@gmail.com
RESMİ VE ÖZEL SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
MAVİKENT MAHALLESİ
İL: 90 İLÇE: 7